• Futsal žiačok ZŠ o Pohár riaditeľa CVČ Trebišov

          • Centrum voľného času v Trebišove usporiadalo v Mestskej športovej hale Turnaj vo futsale žiačok ZŠ o Pohár riaditeľa CVČ Trebišov. Naše dievčatá v silnej konkurencii po obrovskej  bojovnosti obsadili vynikajúce 2. miesto, keď do posledných sekúnd bojovali o celkové víťazstvo, za čo im patrí obrovská vďaka.

            Súpiska: Margaréta Iľková, Anna Mária Ančočiková, Alexandra Bajúsová, Karolína Bohúňová,  Nina Krupska, Alžbeta Macková, Natália Maslišová, Nela Stanková,  Karolína Suchá,  Natália Streňová, Veronika Tóthová. 

                                                                                                                                                            Mgr. Tomáš Madár

          • Sánkovačka na Jahodnej

          • Vo štvrtok, 16. februára,  sa žiaci 1. stupňa vybrali s učiteľkami a vychovávateľkami  na zasneženú Jahodnú pri Košiciach. Obliekli si otepľovačky, zobrali klzáky, boby alebo sane a išlo sa zdolávať nástrahy snehu. Na kopci boli iba žiaci našej školy, preto sme mali možnosť sánkovať sa, ako sa nám páčilo. A tak sme to naplno aj využili. Žiačky druhého ročníka dokonca postavili aj malého snehuliaka. Bolo nám veselo a do školy sme sa vrátili s vyštípanými líčkami, poriadne vysánkovaní. Všetci sme si sánkovačku užili plnými dúškami a určite si ju zopakujeme aj o rok.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje