• Biela pastelka

          • Dňa 22. septembra 2023 sa naša škola opätovne zapojila do celoslovenskej zbierky Biela pastelka, ktorú každoročne organizuje Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska a jej cieľom je získanie finančných prostriedkov na pomoc ľuďom so zrakovým postihnutím. Aj vďaka vašim príspevkom je Únia schopná pomáhať tým, ktorí sa ocitli v neľahkej životnej situácii a dať im nádej na lepší život. Srdečná vďaka všetkým darcom za vašu nezištnú pomoc.

        • Európsky týždeň mobility
          • Európsky týždeň mobility

          • Európsky týždeň mobility je hlavnou informačnou kampaňou Európskej komisie na zvyšovanie povedomia o udržateľnej mestskej mobilite. Podporuje zmenu správania v prospech aktívnej mobility, verejnej dopravy a iných čistých a inteligentných dopravných riešení. Kampaň prebieha každoročne od 16. do 22. septembra.  

            Táto obľúbená aktivita sa organizuje už od roku 2002 a snaží sa povzbudiť obyvateľov a návštevníkov miest k využívaniu aktívnych foriem dopravy, ako je chôdza, bicyklovanie, verejná doprava či zdieľanie jazdy. Cieľom je tak znížiť premávku automobilov na cestách, zlepšiť kvalitu ovzdušia a znižovať negatívne dopady dopravy na životné prostredie.

            CVČ v Sečovciach, v spolupráci s mestom Sečovce, zorganizovalo 19. 9. 2023 v rámci Európskeho týždňa mobility podujatie s názvom „Zdravý pohyb“. V rámci tejto akcie boli pre žiakov pripravené aktivity beh, in-line korčule a kolobežky. 

            Naši žiaci 3. až 9. ročníka sa zapojili do všetkých pripravených aktivít s týmto výsledkom:

            1. miesto v behu, v kat. 3.-4. roč. dievčatá, získala Klára Macková

            2. miesto v behu, v kat. 5.-6. roč. dievčatá, získala Eliška Irrgangová

            2. miesto v behu, v kat. 5.-6. roč. chlapci, získal Ondrej Gutek.

          • Školský klub detí - informácie

          •  školskom roku 2023/24 môžu žiaci 1. až 4. ročníka (v prípade voľných miest aj žiaci 5. ročníka) po skončení vyučovania navštevovať školský klub detí. ŠKD bude v prevádzke každý pracovný deň, v čase od 11,30 do 16,30 hod. Žiaci budú rozdelení do 3 oddelení. 

            Vážení rodičia, ak máte záujem, aby Vaše dieťa chodilo do ŠKD, prosím odovzdajte dokumenty uvedené v prílohe tejto správy vychovávateľkám alebo triednej učiteľke Vášho dieťaťa.

            Žiaci 1. ročníka odovzdajú: Žiadosť o prijatie žiaka do ŠKD, Zápisný lístok, Čestné vyhlásenie pre zber údajov ŠKD.

            Žiaci 2. - 4. ročníka odovzdajú: Rozsah denného pobytu dieťaťa v ŠKD, Čestné vyhlásenie pre zber údajov ŠKD. 

            V prípade, ak nemáte možnosť vytlačiť si uvedené dokumenty doma, obráťte sa prosím na vychovávateľky, ktoré zisťujú záujem alebo triedne učiteľky.

            Mgr. Beáta Kutná - zisťuje záujem v 1.B a 2.A

            Mária Majorská - zisťuje záujem v 3.a 4.ročníku

            Bc. Lívia Drobňáková - zisťuje záujem v 1.A a 2.B


            Príloha:

            Žiadosť o prijatie žiaka do ŠKD

            Zápisný lístok

            Čestné vyhlásenie pre zber údajov ŠKD

            Rozsah denného pobytu dieťaťa v ŠKD

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje